Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review
Hasperhoven - parketspeciaalzaak
Average rating:  
 19 reviews
by johannes bodingius on Hasperhoven - parketspeciaalzaak
Fantastisch

Na een heel vervelende lekkage in mijn woning werd ik door de Karwei in kontakt gebracht met Hans Hasperhoven. Hij heeft , samen met zijn zoon, mijn woonkamer van een nieuwe laminaatvloer voorzien. En ik moet zeggen dat ik daar heel erg tevreden over ben. Ik heb zelfs
's avonds nog in pure verbazing zitten kijken hoe mooi het eigenlijk was.
Bovendien was het snel en heel deskundig gefixed èn steeds in overleg!. Binnenkort komt komt Hans ook mijn kantoor (wat ook geraakt was) voorzien van dezelfde vloer. Ik kan alleen maar zeggen dat ik bijzonder tevreden ben en als bonus ruikt het hier nu heerlijk naar hout. hahaha en dat vind ik geweldig! Niets dan hulde over deze vakman!!!

by Jacques Hakvoort on Hasperhoven - parketspeciaalzaak
Geweldige service

Ik had beneden zeil met houtmotief en dat wilde ik vervangen voor een echte houten vloer. En dat zijn eikenhouten vloerdelen geworden met een multiplex onderlaag die ik elders gehaald had.En Hans heeft deze er prachtig en snel ingelegd (2 halve dagen maar) Daarnaast is ook de afwerking met de plintjes erg strak en netjes gedaan. Alsmede de plekken waar een aluminium profiel nodig was.Bedankt Hans voor je vakmanschap!

by Simone Sjoers on Hasperhoven - parketspeciaalzaak

Wederom een geweldige vloer geleverd en gelegd door een geweldige vakman! Hans bedankt!

by Marjolein Bremmer on Hasperhoven - parketspeciaalzaak

Onze vloer ziet er weer als nieuw uit. Hans heeft geweldig werk geleverd, binnen de afgesproken tijd en budget, zelfs nadat er tegenslag was met de ondervloer. We hebben goed advies gekregen en zijn zeer tevreden over zijn service!

by Erik van der Leij on Hasperhoven - parketspeciaalzaak
Vakwerk

Zo'n 15 jaar geleden Hans ingeschakeld om onze parketvloer een opknapbeurt te geven (een stuk bijleggen, het geheel schuren en in de olie zetten) en we waren toen al mega tevreden. Deze week heeft ie zijn vakmanschap wederom op onze vloer losgelaten en we zijn weer super tevreden. Wat een vakman! En ook belangrijk: binnen de tijd en het gestelde budget!

by Monique Pieters on Hasperhoven - parketspeciaalzaak
Goed gedaan

Voor ons nieuwe huis wilden we graag een parketvloer en kwamen uit bij Hans Hasperhoven. Op basis van zijn advies en dankzij zijn vakmanschap ligt er nu een prachtige gerookt eiken vloer in de woonkamer. Ook hebben wij hem gevraagd het oude laminaat in de slaapkamer gedeeltelijk te "herleggen" ivm het uitbreken van een muurtje. Dit heeft hij prachtig opgelost en ook deze vloer oogt nu als nieuw. En dit alles binnen de vooraf geschatte tijd en budget. Een vakman.

by Erik Schott on Hasperhoven - parketspeciaalzaak
Prima job

Afgelopen jaar heb ik onze woonkamer vloer laten renoveren en daarnaast in de gang een nieuw stuk aan laten leggen.

Voor het eerst zijn we overgestapt van een gelakte afwerking naar een olie en dat is door Hans perfect gedaan, ruim binnen de tijd en budget.

Ook de gang ligt er weer prima bij en dat is ook vooral te danken aan het meedenken over hoe het zou moeten, hoe het kan, en wat er uiteindelijk gedaan wordt.

Uitstekende vakman, met prima prijs prestatie verhouding, iemand waar je op aan kunt. Heel prettig in de omgang. Een aanrader

by Hans Ros on Hasperhoven - parketspeciaalzaak
Belofte volledig waargemaakt!

Beste Hans,

In 1996 heb je tot volle tevredenheid een parketvloer gelegd in onze nieuwe woning. Ca 10 jaar geleden werd deze opnieuw geschuurd en in de olie gezet. Nu was de vervanging van de keuken aan de orde. Er moest gerepareerd en uitgebreid worden. Ik had er een hard hoofd in dat het goed zou komen. Jij garandeerde ons dat het dik voor elkaar zou komen en dat de vloer net als nieuw zou zijn. Jij hebt het volledig waargemaakt! De vloer is mooier dan ooit en is inderdaad niet van nieuw te onderscheiden. Jij hebt je opnieuw een echte vakman getoond, ook iemand die, terecht overigens, hoge eisen aan het geleverde werk stelt.

Wij zijn erg tevreden over het resultaat. Ook van anderen mochten wij reeds complimenten ontvangen voor de mooie vloer.

by Aram Avedisian on Hasperhoven - parketspeciaalzaak
100% TEVREDEN!!!

Hallo Hans,Je hebt 15 jaar gelden een stukje kunstwerk bij ons in de woonkamer gelegd. We hebben een redelijk grote woonkamer en jij overtuigde ons toen dat een dubbele visgraatparket veel mooier zou zijn dan de klassieke. We hebben 15 jaar hiervan genoten en onze opgroeiende jongens hebben ook niet stil gezeten en hun stempel hierop gedrukt. Toen ik je de afgelopen zomer benaderde, wist je precies wie ik was en wat je bij ons had gelegd bovendien nog even enthousiast over de dubbele visgraatparket, petje af!!! Even vriendelijk als toen vroeg je ons wat je voor ons kon doen en we gaven aan dat ons parket geschuurd en gelakt moest worden. Het lukt je weer ons te overtuigen dat ons parket geolied: warmer en levendiger zou worden dan lak. Het is voor ons wel even wennen aan de olievloer maar het hout is inderdaad warmer van kleur en leeft veel meer. Jouw vakmanschap hangt niet aan de muur maar jij haalt voldoening uit de tevredenheid van de klant . Bedankt Hans!!!Vriendelijke groet,

Aram Avedisian

by Johnny & Laura Hulst on Hasperhoven - parketspeciaalzaak
Mooi parket

Hans Hasperhoven heeft in 1996 de benedenverdieping van onze woning van parket voorzien, woonkamer, keuken & hal.

Strak gelegd, in de olie, echt super... kan niet anders zeggen.

Nu in 2014 is het pas de 2e keer dat Hans de vloer heeft opgeschuurd (dit puur om de olielook weg te krijgen) en deze keer hebben we voor een whitewash gekozen...Hans is een echt vakman, we zijn blij dat we jouw vloer hebben liggen !!!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»